MILO 2000

#webuildforbetterfuture

PROJEKTET TONA

Duke u mbështetur mbi mijëra metra katrore eksperiencë, ne kemi zhvilluar
metodat e duhura në ndërtim, një kombinim perfekt ndërmjet artizanatit dhe teknologjisë. 
Qëllimi jonë kryesor është të sjellim në fushën e ndërtimit ide inovative dhe sa më të qëndrueshme në kohë.

Strukturë Banimi dhe Shërbimi 3, 9 dhe 11 kate në rrugën e ‘’Kavajës” , Tiranë.

Jemi duke u ofruar një nga projektet më strategjike që do të gjeni në Tiranë. Vendndodhja ideale dhe aksesibiliteti i favorshëm do të bëjë që ju të gjendeni shumë shpejt në nyjet kryesore të kryqytetit.

Projekt ne zhvillim.

Projekt në zhvillim

Eksperienca jonë starton prej vitit 2000 në :

NDËRTIM

Ndërtime civile, individuale, rezidenciale, industriale, turistike dhe veprave te artit.

TREGËTIM
MATERIALE NDËRTIMI

Tregëtim të materialeve të ndërtimit, import- export.

SHËRBIME ME AUTOVINC

Shërbime me autovinç (deri ne lartesinë 55m).

Strukturë Banimi dhe Shërbimi
në rrugën ‘’Tom Plezha’’, Tiranë.
Strukturë Banimi 6 dhe 8 kate
në lagjen ‘’Kongresi I Përmetit’’, Përmet.

Përshtatja me kërkesat e tregut, sinqeriteti në shërbimet e ofruara dhe realizimi i gjithçkaje në kushtet e besimit të ndërsjelltë janë udhërrëfyes të punës sonë.   Ne krijojmë mundësi për punonjësit, klientët dhe partneret tanë duke u krijuar atyre frymë bashkëpunuese dhe krijuese.

Ne  besojmë se themeli i çdo ndërtese është marrëdhënia njerëzore që krijojmë me njeri-tjetrin. Kujdesemi për çdo detaj në mënyrë që investimi juaj të ketë vlerën e merituar! Jemi mirënjohës dhe ecim përpara çdo ditë me përkushtim dhe profesionalizëm, për të ofruar standartet më të larta në ndërtim!

Strukturë Industriale për “Pasticeri LIKA’’
Prush, Tiranë.

Apartament 2+1


Delivering projects that fulfill
and exceed the owners expectations
is a process that starts team
approach puts the focus of
all team members specifically
towards the cul
mination of the completed project.
Check out our projects by
clicking on the categories below.

Apartament 2+1


Delivering projects that fulfill
and exceed the owners expectations
is a process that starts team
approach puts the focus of
all team members specifically
towards the cul
mination of the completed project.
Check out our projects by
clicking on the categories below.